Over ons

Drenso is opgericht door twee oud-studenten van de Universiteit Twente met een technische achtergrond in onder andere elektronica, programming en embedded systems, om op maat gemaakte oplossingen te maken voor iedereen. Mede dankzij onze ervaring in grote systemen die gebruikt worden op en rondom de universiteit, zijn we ervan overtuigd dat we iedereen kunnen voorzien van een goed en passend systeem.

We merken dat er een grote wens is om standaardapplicaties in te kopen: echter is onze ervaring hiermee dat het aanpassen van dergelijke applicaties voor de benodigde toepassing vaak tijdrovend is en uiteindelijk ervoor zorgt dat de oorspronkelijke doelen van het inkoopproject niet meer gehaald worden. Daarom zijn wij van mening dat applicaties speciaal ontwikkeld voor de bedoelde toepassing veel flexibeler zijn en beter aansluiten op de wensen. Juist doordat de applicaties speciaal ontwikkeld zijn, zullen ze lichter en duidelijker in dagelijks gebruik zijn: een van de succesverhalen is het systeem wat al jaren gebruikt wordt door de Kick-In, de introductie van de Universiteit Twente!

Bij Drenso laten we ons niet beperken door alleen maar gebruik te maken van de bij ons bekende technieken: we zijn altijd op zoek naar de best passende oplossing voor elk probleem en beginnen onze projecten altijd met een uitgebreide analyse. Samen met de klant kijken we naar de beschikbare mogelijkheden, met uiteraard oog op de toekomst: bij voorkeur gebruiken we de nieuwste technieken om zo de beste producten af te leveren!

Ons team